Woon decoratie trends 2024

Woon decoratie trends 2024

Nieuw jaar, nieuwe begin!
Een nieuw jaar staat voor de deur, en je wilt meer doen dan alleen goede voornemens maken. Folkstorys biedt je frisse ideeën voor je interieur als je voornemens voor dit jaar - ideeën die je kunt waarmaken! Bekijk onze posts en volg de nieuwste woontrends voor 2023.
 
Groen is het nieuwe zwart!
Breng een frisse sfeer in je huis door je kamer op te fleuren met kamerplanten. Voeg planten toe in klassieke en tijdloze plantenbakken voor dat gevoel van natuurlijke harmonie. Combineer ze met blauw aardewerk voor een uniek, stijlvol accent. Binnenplanten zijn niet alleen trendy, maar ook goed voor de luchtkwaliteit in huis.
Een vleugje liefde en een spetter van kleur!
Creëer ruimtes met levendige kleuren om je kamer te vullen met de juiste energie. Het kiezen van het juiste kleurenpalet kan je kamer tot leven brengen zoals je altijd al wilde. Denk aan warme tinten zoals terracotta en olijfgroen voor een moderne, uitnodigende uitstraling. Voor een extra touch, gebruik een prachtig decordienblad om kleurrijke accessoires of kopjes en mokken te presenteren.
Tijdloze stukken voor tijdloze huizen!
Kies uit een breed scala aan handgemaakte producten om unieke items te vinden die echt bij jou passen. Wanneer je kiest voor duurzame woonaccessoires, zoals een stijlvolle ijsemmer, steun je niet alleen het milieu, maar help je ook traditionele ambachten te behouden. Duurzaam design wordt steeds belangrijker in het interieur van 2023.
Schoonheid ontstaat als de ziel tevreden is!
Duurzaamheid betekent niet dat je hoeft in te leveren op schoonheid. Voeg natuurlijke elementen toe, zoals decoratieve objecten, en geef je ruimte die extra wow-factor. Natuur geïnspireerde decoraties, zoals items van blauw aardewerk, geven een rustgevende sfeer aan elke kamer.
Een straaltje zon om je ziel te verwarmen!
Ja, je leest het goed. Kies je ontwerpen en inrichting zodanig dat er voldoende natuurlijk licht in je huis kan stromen. Dit sluit aan bij onze liefde voor alles wat natuurlijk is. Zonnige ruimtes zorgen voor een positief en warm gevoel in je interieur.
Last but not least – de vloer!
We sluiten onze trendserie af met iets dat we niet altijd als eerste zien – de vloer. Geef je interieur extra stijl met vloertegels met textuur. Een vloertegel met een interessant patroon of textuur kan de andere elementen in de kamer versterken en in het beste licht zetten.